Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.09.2018 17:06 - Гладът е най-силното оръжие! Контролът над храната е първа цел на Антихриста.
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2086 Коментари: 2 Гласове:
5

Последна промяна: 22.09.2018 17:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В САЩ от 2010 г. е забранено подаряването и продаването на лично произведени плодове, зеленчуци и млеко!! «Селскостопанският закон S-510, на Сената на САЩ, приет юни 2010 г, забранява отглеждането, подаряването и продаването на продукти, отгледани в собствения двор или градина. Законът предписва на американските фермери, и какво да садят, в какво количеств, и точно как да се отглежда. 

Законът носи името «Акт за контрол на безопасността при отглеждане на храни». По този закон, стопаните на частни градини могат да станат нарушители на закона и да имат сериозни неприятности, заради отглеждане и на обикновени домати.
- Отвсякъде звънят в студиото обикновени хора, фермери и градинари, оплакват се от този кошмари и питат, истина ли е това, - казва Глен Бек?
- Абсолютна истина е, - отговаря Деби Стоктън, председател на Националната Независима Потребителска Асоциация на Фермерите».

Тим Уайтмън, стопанин на неголяма млечна ферма пояснява: «Според закона, отглеждането на добитък и производството на млечни продукти са записани в раздела с потенциален риск, особено млекото. И ако не се подчинявам на указаните от правителството, предписания, могат да ми закрият фермата и да ми конфискуват кравите».
image

«Кажете, кому е изгодно това?» - пита Бек. «На големите ферми и корпорации», - подтвърждава Деби Стоктън.
Добре, - алчността на корпорациите е разбираема, но откъде ли идва тази агресивна злоба, от страна на държавната власт?.

В САЩ е създаден департамент за овощарско-градински контрол, и полицията има право да проверява, какво отглежда американският домовладелец в своя заден двор.

Правителството е задължено да контролира всички, и всеки американец. Днес финансовият (еврейски) елит провокира създаването на движението «Да превземем Уол Стрйт», а утре свободолюбивите американци може да се вдигнат с оръжие, против тази система. И най-ефективният начин за борба против възможните бунтовници е, да се уморат с глад.

Достатъчно ще е корпорациите да прекратят зарежданет на супермаркетите с храни. Но чичо Сам иска предварително да е убеден, че у недоволното население не е останала храна, даже и в собствената му градина. Ето затова, раздаването на продукти на съседите, черпенето на гостите и приятелите, със собственото земеделско производство, като в добрите стари времена, днес в Америка се счита за престъпление.
Законът влезе в сила и резултатите не закъсняха. Регионалните власти дали на съд фермер, за отглеждане на повече от нормалното количество плодове. Вижте репортажа на втори канал канал за новини от Джорджия.
«Регионалният съд на графство Де-Калб, щата Джорджия, осъди Стив Милер за отглеждане на голямо количество плодове. Според регионалния съдебен маршал, оборотът с овшките станал прекалено голям, за  2-акровия участък на фермера».
— Това е моята страст (моето хоби), — казва Стив, но за съжаление, моята страст ми навлече големи неприятности, - и аз не разбирам защо.
Милер отглежда овошки вече от 15 години. Той черпи с тях приятелите и съседите си, а понякога и продава на местните селскостопански пазари. Стив Милер го заплашвала глоба, до 5 хиляди долара». Съдът приключил с осъждане на Стив Милер и той бил принуден да плати глобата.
Истиснки шок предизвикало сред американците видео, записано от охранителна камера в кооперативния хранителен магазин за натурална храна в Лос-Анджелис, щата Калифорния.

Полицията провела рейд с цел да изземе неколко галона млеко, докарани от неголяма частна ферма. Вижте кадрите. Картината е, като че полицията е проникнала в цех за производство на наркотици или в склад за незаконно съхраняване на оръжие. Полицаите се движат със заредени оръжия, като че някоя от жените продавачки ще им окаже въоръжена съпротива.

— Нима полицията няма по-сериозна работа, вместо да тероризира неколко изплашени продавачки? — питат се мнозина коментатори. Според  очевидците, полицията изляла млекото на асфалта, пред очите на група гладни бездомни...
Магазинът от клубен тип «Свежи продукти» се нанмира в градчето Венис, Калифорния. Новите членове на клуба подписват документ,  че искат да купуват именно такава храна. В това е и същността на магазина, обясняват директорът Джеймс Стюарт, - че храната не е подлагана на пастьоризации и хомогенизации, или на други процеси...
— Децата ми гледаха как ми сложиха белезниците и ме откараха в затвора, - обяснява директорът Джеймс Стюарт. А продавачката Палмър прекарала нощта в затвора, без накрая да и предявят обвинения.
Същността е, не само в това, че корпорациите искат, цялото население на планетата да купува само тяхната продукция, а в това, че те (по-скоро, техният върховен собственик) не могат да гледат свободни и независими хора, които имат свобода на избор. Те искат да контролират всестранно нашия живот.
А много от селскостопанските пазари не могат да се нарекат и фермерски, понеже под това понятие обикновени се крият световните селскостопански (еврейки) корпорации, които продават своята ГМО продукция. С фермера може да се попазариш за цената, а може и на вересия да ти продадат. Но на мнозинството "фермерски" пазари висят табла с  цените, като в супермаркетите, и при опит да се пазариш с продавачите, те учудено се ококорват, и даже не разбират за какво става дума.

Всеки опит на хората в САЩ, да се върнат към селскостопанските източници, сурово се пресича от полицията. Два пъти лично на мен ми се наложи да наблюдавам, как полицията буквално громеше частни пазари за плодове. Касетките с плодове и зеленчуци ги хвърляха с дъната нагоре и ги разпръсваха по тротоарите.

А ето и още един пример за прилагането в действие на новия закон. Джулия Бас, жителка на градчето Оук Парк, щата Мичиган, я заплашва затвор за 93 дни. Престъплението и е, че отглеждала плодове в своя парцел, но растенията и били посадени, не по общоприетия "код".

https://3rm.info/publications/58863-prodovolstvennyy-kontrol-cel-antihrista-v-ssha-s-2010-goda-zaprescheno-vyraschivat-produkty-na-ogorodah-i-prodavat-ih-video.html

Превод, Григор Симов
 



Гласувай:
5



1. nedovolen - Мислих си как да охарактеризирам ...
22.09.2018 18:30
Мислих си как да охарактеризирам ФАЩските забрани. Помогна ми следващия ти постинг.
«Акт за контрол на безопасността при отглеждане на храни».
Акт за контрол на БЕСопасността при отглеждане на храни.
Който не го е страх от БЕСА, да си отглежда.
цитирай
2. radostinalassa - Това ли е4 демокрация ?
22.09.2018 20:06
Да карат насила хората да ядат ГМО плодове и зеленчуци ? Едва ли. Така съкращават населението си.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313964
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031